Ειδήσεις

Published on September 13th, 2024 | by paggaiorama

0

Ο Χ. Μποσμπότης που σε όλα απαντά…

ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟ

Φαίνεται ότι ήθελε να δείξει την πλήρη κατάρτισή του σε όσα συμβαίνουν στον δήμο Παγγαίου ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Χρήστος Μποσμπότης και υπερκέρασε ακόμη και τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλη Τσιπουρόπουλο κάνοντας ενημέρωση για το έργο του Κλειστού Γυμναστηρίου Ελευθερούπολης.

Στο δημοτικό συμβούλιο χθες ο κ. Μποσμπότης ως “παλιός” μας ενημέρωσε ότι το Κλειστό Γυμναστήριο έχει σταματήσει ως έργο γιατί δεν έχει σταθερή ροή χρηματοδότησης και ο εργολάβος περιμένει να πληρωθεί για να το συνεχίσει, οπότε θα πάει ακόμη πίσω και αυτό το έργο, όπως πολλά στον δήμο Παγγαίου (Λέσχη Αξιωματικών, Διαχείριση Πρασίνων και ότι υπόλοιπα έχουν μείνει από την περασμένη χρονιά που προχωρούν με ρυθμό χελώνας…

Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ

Εδώ ως αρμόδιος αντιδήμαρχος σχετικά με την ακύρωση της συναυλίας της Άλκιστης Πρωτοψάλτη μας είπε ότι ο χώρος στην Ανακτορούπολη δεν είχε ρεύμα και έτσι ακύρωσαν την συναυλία και λόγω των διακοπών ρεύματος από τον ΔΗΔΔΗΕ στην Νέα Πέραμο την συγκεκριμένη περίοδο.

Ξέχασε να μας πει ο κ. Μποσμπότης, ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΧΩΡΟ;

Όσο για την ερώτηση που του έγινε αν δεν υπήρχε σχετική προπώληση εισιτηρίων για την συναυλία η απάντησή του ήταν …θολή!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑