Ειδήσεις

Published on June 14th, 2024 | by paggaiorama

0

Το -15,5%, έφερε τον Παναγιωτόπουλο στην Κυβέρνηση

ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Μπορεί η ΝΔ στον νομό Καβάλας να πήρε 15,5% κάτω από το αποτέλεσμα των εκλογών του 2023, μπορεί να έχασε το στοίχημα ο πρωθυπουργός με την επιλογή Μέτιου στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ, μπορεί η ΝΔ να μετράει μόνο αρνητικά αποτελέσματα, αλλά αυτό τελικά ήταν το έναυσμα να γίνει εκ νέου υπουργός ο Νίκος Παναγιωτόπουλος…

Έτσι λοιπόν στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου διορίστηκε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα εξ Αθηνών, “προέρχεται από την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και είχε διατελέσει υπουργός Εθνικής Άμυνας από τον Ιούλιο του 2019 έως και τον Μάιο του 2023.

Εκτιμάται πως ο κ. Παναγιωτόπουλος έχει πιο “σκληρό” προφίλ από τον προκάτοχό του, Δημήτρη Καιρίδη, που μένει εκτός κυβέρνησης παρά το γεγονός πως σύμφωνα με όσα έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση ανά καιρούς, οι προσφυγικές ροές έχουν μειωθεί κατά πολύ.

Επί Καιρίδη έγινε βέβαια και το ναυάγιο στην Πύλο, με τον ανασχηματισμό να γίνεται ακριβώς ένα χρόνο μετά την τραγωδία, χωρίς να έχει αποδοθεί δικαιοσύνη”.

Αυτά είναι ψιλά γράμματα και έτσι τελικά επανέρχεται ο Νίκος Παναγιωτόπουλος στην Κυβέρνηση και το τραίνο χάνει ο Μακάριος Λαζαρίδης που πολλά δημοσιεύματα τον έφερναν φαβορί για μια θέση υφυπουργού!

Την άλλη φορά όπως και για τον Γιάννη Πασχαλίδη ο οποίος ως φαίνεται δεν βρίσκεται καν στην ατζέντα του πρωθυπουργού και παραμένει ένας απλός στρατιώτης και …διαδρομιστής!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑