Ειδήσεις

Published on August 15th, 2024 | by paggaiorama

0

Τι είπε ο επενδυτής για την Αλάνα…

Πρόταση του Alex Haditaghi για δημιουργία υπερσύγχρονου κέντρου διάσωσης ζώων στην Καβάλα

Όπως αναφέρει σε επιστολή του ο επιχειρηματίας Alex Haditaghi

Αγαπητοί κάτοικοι της Καβάλας, της Ελευθερούπολης και των γύρω περιοχών,

Βρισκόμαστε σε μια κομβική στιγμή στην κοινότητά μας όπου έχουμε τη δύναμη να επιφέρουμε σημαντικές αλλαγές για τους «άφωνους» ανάμεσά μας – τα αδέσποτα ζώα μας. Οι δρόμοι της όμορφης περιοχής μας έχουν γίνει το απρόθυμο σπίτι για αμέτρητες γάτες και σκύλους, που αγωνίζονται να επιβιώσουν και συχνά χρειάζονται άμεση ιατρική φροντίδα. Είναι καιρός να ενωθούμε για να δημιουργήσουμε ένα καταφύγιο όπου αυτά τα ζώα μπορούν να λάβουν τη φροντίδα που τους αξίζει.

Προτείνω να χρηματοδοτήσουμε πλήρως και να δημιουργήσουμε ένα υπερσύγχρονο κέντρο διάσωσης ζώων εδώ στην κοινότητά μας. Αυτή η εγκατάσταση όχι μόνο θα παρέχει καταφύγιο, αλλά θα προσφέρει επίσης ιατρική περίθαλψη, υπηρεσίες στείρωσης και ένα ισχυρό πρόγραμμα υιοθεσίας για να διασφαλίσει ότι οι τετράποδοι φίλοι μας θα βρουν τα παντοτινά τους σπίτια. Στόχος μας είναι να αντιμετωπίσουμε και να αποτρέψουμε τις προκλήσεις που τίθενται από τους αδέσποτους πληθυσμούς με συμπόνια και αποτελεσματικότητα.

Τι Χρειαζόμαστε:

Έχω δεσμευτεί να χρηματοδοτήσω αυτό το έργο, αλλά χρειάζομαι τη στήριξη της τοπικής μας αυτοδιοίκησης. Ζητάμε από τους δημάρχους και τους τοπικούς φορείς Καβάλας και Ελευθερούπολης να επισπεύσουν τις απαραίτητες άδειες και εγκρίσεις για να ζωντανέψει αυτό το όραμα. Εάν η πόλη έχει διαθέσιμες εγκαταστάσεις που θα μπορούσαν να στεγάσουν αυτό το κέντρο, μια τέτοια συνεργασία θα ήταν ανεκτίμητη.

Ας ηγούμαστε με συμπόνια:

Υποστηρίζοντας αυτή την πρωτοβουλία, όχι μόνο λύνουμε ένα πιεστικό ζήτημα, αλλά θέτουμε και ένα πρότυπο για την καλή διαβίωση των ζώων στην Ελλάδα. Αυτό το κέντρο θα χρησιμεύσει ως φάρος ελπίδας και θα μπορούσε ενδεχομένως να γίνει πρότυπο για άλλες περιοχές που θα ακολουθήσουν.

Στους αφοσιωμένους δημάρχους μας και σεβαστά μέλη του δημοτικού συμβουλίου, ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για την ευημερία των φίλων των ζώων μας και την ασφάλεια των κατοίκων μας.

Έχουμε μια μοναδική ευκαιρία να δείξουμε στον κόσμο τη συμπόνια και την προληπτική φύση της Καβάλας και της Ελευθερούπολης.

Ας κάνουμε τη διαφορά—γιατί μαζί μπορούμε.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑