Ειδήσεις

Published on September 6th, 2024 | by paggaiorama

0

“Πληρωμένη απάντηση” στο success story Αναστασιάδη

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ

Ο Πάνος Γκούτης με σχόλιό του σε σελίδα κατοίκων της παραλίας Οφρυνίου επισημαίνει μόλις παρακολούθησε το βιντεάκι με τα όσα υποστήριξε ως success story ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης.

Κύριε Δήμαρχε, με δεδομένο το σεβασμό προς το πρόσωπό σας, επιτρέψτε μου να επισημάνω, μετά την ανάρτησή σας, τα παρακάτω :

Η πρόβλεψη και η έγκαιρη εκδήλωση των απαιτούμενων ενεργειών για την κάλυψη ζωτικών αναγκών, αποτελεί βασική και αυτονόητη υποχρέωση των ασκούντων διοίκηση – διεύθυνση και κατέχουν θώκους σε όλο το εύρος του Δημοσίου Τομέα.

Η επιτυχής έκβαση αυτών των ενεργειών δεν συνιστά αριστεία, αλλά αδιαπραγμάτευτη απαίτηση και ένδειξη απλής επάρκειας – καταλληλότητας (σε πολυπαραμετρικό συνδυασμό με τις επιδόσεις και σε άλλους σημαντικούς τομείς της καθημερινότητας των πολιτών).

Κατόπιν τούτου τέτοιες δηλώσεις επικοινωνιακού τύπου, εμφορούμενες από το αίσθημα της αυτοσυντήρησης και οι οποίες δυστυχώς χαρακτηρίζουν επί 10ετιες τις πολιτικές ηγεσίες αυτού του τόπου δεν είναι χρήσιμες και σας αδικούν.

Κατόπιν των προαναφερθέντων, θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν είστε το ίδιο ικανοποιημένος και με τα ακόλουθα ζητήματα, που αφορούν στο Δήμο του οποίου ηγείσθε….

– Ελλιπής φωτισμός, ανύπαρκτη σήμανση, φθαρμένες διαγραμμίσεις διαβάσεων και καταστρώματος σε όλο το οδικό δίκτυο του παραλιακού μετώπου Οφρυνίου – Κάριανης.

– Κατάσταση κάδων αποκομιδής σκουπιδιών και ολιστικό επίπεδο καθαριότητας στο σύνολο των οικισμών της υπόψη περιοχής.

– Ασύδοτη και εντελώς ανεξέλεγκτη κατάληψη τμημάτων του αιγιαλού από ημεδαπούς και αλλοδαπούς ιδιοκτήτες τροχόσπιτων, καθώς και από Ρομα (ποικίλης προέλευσης) με εμφανή υποβάθμιση της εικόνας, της καθαριότητας και της δημόσιας υγείας στα μάτια των επισκεπτών (Ελλήνων και ξένων) της περιοχής.

– Μη ολοκλήρωση του πεζόδρομου-ποδηλατοδρόμου, σύμφωνα με την εξαγγελία του Δήμου και κάκιστη (επικίνδυνη) κατασκευή του τμήματος που ολοκληρώθηκε.

– Σημαντικότατες ελλείψεις (τις οποίες γνωρίζετε πολύ καλά) στην παρεχόμενη υγειονομική κάλυψη των κατοίκων – επισκεπτών της περιοχής, ιδιαιτέρως κατά τη θερινή περίοδο.

– Κατάσταση των εγκάρσιων δρομολογίων που οδηγούν στους οικισμούς έναντι του αιγιαλού, που όχι μόνον δεν έχουν ασφαλτοστρωθεί, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις θυμίζουν μετακατοχική περίοδο.

– Σημαντικές εκκρεμότητες στη λειτουργική και υγειονομική ολοκλήρωση των προβλέψεων της εγκεκριμένης μελέτης του βιολογικού…

– Ανολοκλήρωτη υλοποίηση της καθαριότητας των οικοπέδων και μάλιστα κάποιων εξ αυτών στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των οποίων ενέχονται δημόσιοι παράγοντες, δίδοντας κάκιστο παράδειγμα…

Οι πολίτες της υπόψη περιοχής του Δήμου (οι οποίοι συνεισφέρουν σημαντικά στα οικονομικά του) , αναμένουν από εσάς κύριε Δήμαρχε μια ανάλογη δήλωση επί των προαναφερθέντων (κυρίων προβλημάτων) , ώστε να αντιληφθούν όλοι εν τοις πράγμασι το βαθμό ενδιαφέροντος τόσο του δικού σας προσωπικά, όσο και των εντεταλμένων οργάνων και υπηρεσιών σας.

Με εκτίμηση και ειλικρινή αισθήματα αλληλεγγύης στο δύσκολο έργο σας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑