Ειδήσεις

Published on July 8th, 2024 | by paggaiorama

0

Πινγκ-Πόνγκ για τις αποζημιώσεις του Αντόνοβ

ΤΟ ΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ

Πραγματικά είναι για πικρό γέλιο η ιστορία με τις αποζημιώσεις των αγροτών από τους Αντιφιλίππους που είχαν την ατυχία να πέσει στα χωράφια τους το Ουκρανικών συμφερόντων μεταγωγικό αεροσκάφος Αντόνοφ, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους όλα τα μέλη του πληρώματος και οι αγρότες τις καλλιέργειές τους για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Έγινε ερώτηση μετά από πολλούς μήνες στη Βουλή από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δράμας Τάσο Νικολαΐδη, αρχές Ιουνίου 2024, στα Υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών. Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Μέχρι στιγμής απάντησαν τα δύο υπουργεία, αυτά της Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και της Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Αναμένεται απάντηση από το τρίτο Υπουργείο, αυτό της Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

Τι λένε τα Υπουργεία;

Και τα δύο δηλώνουν αναρμόδια για την αποζημίωση των αγροτών και το ένα στέλνει το μπαλάκι στο άλλο, όπως τελικά αναμένονταν και έκανε και το τρίτο Υπουργείο, αυτό της Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

Η απάντηση του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, αναφέρει:

«Σας γνωρίζουμε ότι θα σας απαντήσουν επί των ειδικότερων θεμάτων, που τίθενται, το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, που είναι και συνερωτώμενα της παρούσας».

Και οι αγρότες περιμένουν να αποζημιωθούν;

Στη Μόσχα αδελφές μου στη Μόσχα!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑