Ειδήσεις

Published on June 15th, 2024 | by paggaiorama

0

Παρά λίγο “σύρραξη” Πριονίδη – Τσαβδαρίδη!

“Δείτε λίγο τα μεγάλα”… είπε ο δήμαρχος, αλλά δεν μας εξήγησε ποια είναι τα ΜΕΓΑΛΑ!

Να μην μαλώνετε για την γλάστρα είπε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο Παγγαίου ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης στον δημοτικό σύμβουλο Ανέστη Τσαβδαρίδη τονίζοντας μάλιστα ότι φταίει για την κακή συμπεριφορά του και ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Πριονίδης…

Ο κ Τσαβδαρίδης έψεξε τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κώστα Γάκη που δεν προστατεύει τους δημοτικούς συμβούλους, ο οποίος του τόνισε ότι δεν φταίει ο Πριονίδης αλλά ο Τσαβδαρίδης που τον προκαλεί!

Ο κ. Πριονίδης μετά την αντιπαράθεσή του με τον κ. Τσαβδαρίδη, αποχώρησε από την αίθουσα όταν διαπληκτίστηκε με τον δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης την στιγμή που του είπε ότι παίρνει δουλειές από το δημόσιο!

Προηγουμένως ο κ. Πριονίδης είπε για τον Ανέστη Τσαβδαρίδη ότι είναι δημόσιος υπάλληλος και εκείνος που είναι ελεύθερος επαγγελματίας τον …πληρώνει!

Όσο για τα μεγάλα που ανέφερε ο δήμαρχος Παγγαίου, καλό θα ήταν να μας πεί κάποτε ποια είναι τα μεγάλα που έχει κάνει για το Παγγαίο για να μπορέσουμε κι εμείς να συνταχθούμε με τα ΜΕΓΑΛΑ ΤΟΥ!  

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

(1) Διαδικτυακό Κανάλι Δήμου Παγγαίου – Δημοτικό Συμβούλιο – – YouTube


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑