Ειδήσεις

Published on June 13th, 2024 | by paggaiorama

0

Ο Χαντιτάτζι έδωσε μήνυμα στον Δήμο Παγγαίου

ΝΟΙΚΙΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΛΑΝΑ…

Θυμάστε πέρσι τέλος Μαίου του 2023, εκείνη την επεισοδιακή συνάντηση του δημάρχου Παγγαίου, Φίλιππου Αναστασιάδη με τον Άλεξ Χαντιτάτζι, ο οποίος έχει νοικιάσει νόμιμα την Αλάνα της Νέας Ηρακλείτσας;

Τότε σύμφωνα με τον Τύπο και τα γραφόμενά του, “ο Άλεξ Χαντιτάτζι ζήτησε συνάντηση με τον κ. Αναστασιάδη, ο οποίος τον δέχτηκε στο γραφείο του ένα μεσημέρι Τρίτης.

Ο επενδυτής έθεσε το θέμα της περίφραξης της Αλάνας, αξιώνοντας να την περιφράξει όλη, εμποδίζοντας εν μέρει την πρόσβαση του κόσμου στην παραλία.

Ο δήμαρχος Παγγαίου αντέδρασε, λέγοντα ότι είναι ξεκάθαρα αντίθετος σε όποιον επενδυτή αγνοεί τους νόμους και κυρίως, τα δικαιώματα των δημοτών.

Ο Άλεξ Χαντιτάτζι εξοργίστηκε και απάντησε στον κ. Αναστασιάδη με βαριές εκφράσεις και απειλές για μηνύσεις. Ο δήμαρχος Παγγαίου τον έδιωξε από το γραφείο του, τονίζοντάς του ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να είναι πάνω από τον νόμο και κυρίως εις βάρος των δημοτών, αλλά και όσων επισκέπτονται την περιοχή μας και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο”.

Ο Ιρανοκαναδός επιχειρηματίας προφανώς δεν τα ξέχασε όλα αυτά και φέτος επανήλθε…

Νοίκιασε την παραλία που βρίσκεται μπροστά από την Αλάνα με ένα τίμημα λέγεται της τάξης των 240.000 ευρώ και απαντά έτσι και στην δημοτική αρχή και σε όσους του δημιουργούν προβλήματα στην εξέλιξη της επένδυσής τους, η οποία φυσικά αργεί ακόμη να δείξει δείγματα …ανάπτυξης!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑