Ειδήσεις

Published on May 24th, 2024 | by paggaiorama

0

Ο Στέλιος Ιγνατιάδης στην Αθήνα

Στην πρώτη πανελλήνια συνδιάσκεψη που διοργανώθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αθήνα, από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, με πρωτοβουλία του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Βρούτση και με θέμα «Η Στρατηγική πρόκληση αξιοποίησης των Προγραμμάτων και Εκδηλώσεων Άθλησης για Όλους, ως μοχλοί ανάπτυξης και ενεργητικής ένταξης στη Δια βίου Άθληση», είχα την χαρά να παραβρεθώ την Πέμπτη 23 Μαΐου.

Στην συνδιάσκεψη συμμετείχαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Λιβάνιος, οι Υπουργοί Επικρατείας και Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κ. Σκέρτσος και κ. Ζαχαράκη αντίστοιχα, καθώς και πολλοί διακεκριμένοι αθλητές και παράγοντες του αθλητισμού, αλλά και εκπρόσωποι της τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Κατά την διάρκεια της ημερίδας είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω ενδιαφέρουσες συζητήσεις που αφορούσαν στην ανάπτυξη του Αθλητισμού στη χώρα, μέσω των ειδικών προγραμμάτων που ήδη τρέχει το Υπουργείο Παιδείας, αλλά και να μοιραστώ με τον Δήμαρχο Καβάλας κ. Μουριάδη προβληματισμούς αναφορικά με τα θέματα αθλητισμού που αγγίζουν την περιοχή μας και χρειάζονται άμεση επίλυση.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑