Ειδήσεις

Published on May 22nd, 2024 | by paggaiorama

0

Ο ΠΑΟΚτζής …Νίκος Κουρτίδης

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΒΑΝΙΔΗΣ

Αυτό το Πρωτάθλημα είναι ο ορισμός του Θριάμβου της «προσπάθειας μέχρι τέλους». Είναι η επιβεβαίωση οτι απλώς και μόνο η τήρηση του «σχεδίου και των διαδικασιών…» που περιλαμβάνει, ακόμη και τη στιγμή που μοιάζουν να έχουν τελειώσει όλα, φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Είναι επίσης ένα μάθημα για όλους τους ανυπόμονους, νευρικούς, καχύποπτους συνοπαδους, που απαιτούν πάντα και μόνο νίκες, λες και δεν υπάρχουν αντίπαλοι. Στη συγκεκριμένη σεζόν φυσικά και υπήρχαν, ήταν μάλιστα υπολογισμοί κι αυτό κάνει την επιτυχία ακόμα πιο σπουδαία και θριαμβευτική.

Τον τελικό αγώνα που έκρινε την κατάκτηση του πρωταθλήματος, την έζησα μαζί με μια σπάνια παρέα που οργανωσε και ευχαριστώ, ο πολύτιμος και εμπνευσμένος συνεργάτης μου Kourtidis Nikos.

Είμασταν εκείνες τις στιγμές με τον Ivan Dimitrov, Ισαακ Κουρτιδης, Nikos Katrioplas και τον περίφημο γουρλή Nektarios Pouloutidis ακριβώς εκεί που χτυπούσε η καρδιά του ΠΑΟΚτσιδικου οργανισμού.

Το γεγονός ότι όλες αυτές τις μαγικές στιγμές γεμάτες αγωνία κατά τη διάρκεια του ματς, εκτόνωσης και πλημμύρας χαράς μέχρι το πρωί, είχα την ευκαιρία να τις ζήσω μαζί με τον γιο μου Χρήστος Αβανίδης συνετέλεσαν στη δημιουργια μιας «βασικής ανάμνησης», που δεν πρόκειται να σβηστεί ποτέ.

Ωστόσο, την πορεία προς την κατάκτηση, την έζησα αγώνα με τον αγώνα, στιγμή προς στιγμή, στην Τούμπα με την Barbara Kazantzidou αλλα και στην φιλόξενη… κερκίδα της οδού Καραβαγγελη με την πιο υπέροχη και… νόστιμη συντροφιά των κώστας καζαντζίδης και Eleni Sidera (χρονια πολλά για σήμερα).

Γελάσαμε, αγχωθηκαμε, πικραθήκαμε, χαρήκαμε, θυμώσαμε, διαφωνήσαμε, αλλα στο τέλος πανηγυρίσαμε και συμφωνήσαμε “Δικέφαλε μεγάλωσα και άλλαξαν πολλά… ΠΑΟΚ πάνω απ’ όλα” με ενορχηστρωτή τον στρατηγό Ραζβάν Λουτσέσκου!

Και του χρόνου όλοι στις θέσεις μας!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑