Ειδήσεις

Published on September 7th, 2024 | by paggaiorama

0

Ο Κ. Γκιουλέκας ρώτησε τον υφυπουργό για το Αντόνοβ;

ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΙΛΙΠΠΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΑΝΤΟΝΟΒ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

Συνεργασία με τον υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Τριαντόπουλο, ο οποίος είναι αρμόδιος για την αποκατάσταση από φυσικές καταστροφές και την κρατική αρωγή, είχε ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Κώστας Γκιουλέκας στο Διοικητήριο.

Οι δυο Υφυπουργοί συζήτησαν για την πορεία υλοποίησης του κυβερνητικού σχεδίου στη Μακεδονία και τη Θράκη, την ανασυγκρότηση του Έβρου και το ‘Αγιον Όρος. Επιπρόσθετα αντάλλαξαν προτάσεις για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού της Βόρειας Ελλάδος απέναντι σε έντονα καιρικά φαινόμενα και φυσικές καταστροφές, ως συνέπεια της κλιματικής αλλαγής.

Όπως επισήμαναν, η συνεργασία τους είναι στενή και βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με τους εκπροσώπους των Περιφερειών και των Δήμων της Μακεδονίας και της Θράκης, αφού η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα της Κυβέρνησης.

Από την είδηση προκύπτει ότι ο υφυπουργός Γκιουλέκας ως Μακεδονίας – Θράκης, θα έπρεπε να γνωρίζει το θέμα… της χωρικής του αρμοδιότητας…


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑