Ειδήσεις

Published on August 2nd, 2024 | by paggaiorama

0

Ο Γιάννης Σαρρής έχει φίλους στο Παγγαίο

Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ

Με κατάστημα εστίασης στη Νέα Ηρακλείτσα και φίλους στον επιχειρηματικό και εμπορικό κόσμο του Παγγαίου η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Σαρρή για τη θέση του προέδρου του Επιμελητηρίου Καβάλας χαρακτηρίστηκε ενδιαφέρουσα…

Μπορεί ο νυν πρόεδρος Μάρκος Δέμπας να προσπαθεί με χορηγίες μέσω του Επιμελητηρίου σε εκδηλώσεις να δελεάσει την δημοτική αρχή του Παγγαίου, αλλά ένα μεγάλο μέρος του τοπικού επιχειρείν είναι πλέον απέναντι στην νυν διοίκηση του δήμου, πράγμα που σημαίνει ότι ο κ. Δέμπας, δεν θα τα πάει καλά στην περιοχή… στις προσεχείς εκλογές για το νέο ΔΣ του Επιμελητηρίου Καβάλας.

Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΑΡΡΗ

Με συνέντευξη Τύπου ο επιχειρηματίας της Καβάλας Γιάννης Σαρρής που δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης σε Καβάλα και Παγγαίο, δηλώνει παρών στις εκλογές για το Επιμελητήριο της Καβάλας και για τη θέση του προέδρου, με δικό του συνδυασμό που θα έχει σαν τίτλο «Ριζική Αλλαγή».

Ο επιχειρηματίας της εστίασης έδωσε μια πρώτη εικόνα για τις προτεραιότητές του, αλλά και για τους λόγους που πρέπει να υπάρξει μια ριζική αλλαγή στη Διοίκηση του Επιμελητηρίου, ενώ όσον αφορά στους συνεργάτες του δεν αποκάλυψε ονόματα, ωστόσο διευκρίνισε ότι ήδη έχει στηθεί μια ομάδα νέων ανθρώπων με όρεξη για δουλειά με στόχο ένα Επιμελητήριο δίπλα στο τοπικό «επιχειρείν» και στην κοινωνία της Καβάλας.

«Καμία επιχείρηση δε θα πρέπει να αισθάνεται ότι το Επιμελητήριο δεν είναι δίπλα της. Στόχος μας ένα Επιμελητήριο χωρίς διακρίσεις και δεσμευόμαστε να εργαστούμε σκληρά, με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα για να πετύχουμε τους στόχους μας, ένα Επιμελητήριο δίπλα στον επαγγελματία, δίπλα στον εργαζόμενο, που θα προάγει την καινοτομία και δε θα φοβηθεί τις εξελίξεις, αλλά θα τις διαμορφώνει και μαζί μπορούμε να το πετύχουμε», τόνισε ο κ. Σαρρής κατά τη συνέντευξη Τύπου.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑