Ειδήσεις

Published on July 24th, 2024 | by paggaiorama

0

Μετά από 9,5 χρόνια η διοίκηση Αναστασιάδη…

ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΤΟ ΥΔΑΤΙΝΟ ΑΠΟΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ

Σε συνέντευξή του ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης στη ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ αναφέρει ότι η Νέα Ηρακλείτσα και πολλές παραθαλάσσιες περιοχές δεν έχουν πια αξιοποιήσιμα υδάτινα αποθέματα μια και έχουν υποστεί …υφαλμύρωση!

Απο την άλλη ο πρόεδρος της; ΔΕΥΑΑΠ (από 1-1-2024) Ανδρέας Καλλινικίδης σε συνεντεύξεις του αποκαλύπτει ότι σε πολλούς οικισμούς τα αποθέματα νερού έχουν μειωθεί έως και -50%…

Φυσικά δεν μας εξηγεί ότι τα δίκτυα είναι σε άθλια κατάσταση με αποτέλεσμα καθημερινά να σπάζουν και να τρέχουν να τα επιδιορθώσουν!

Μάθαμε ακόμη ότι ο οικισμός του Χορτοκοπίου υδρεύονταν με την βοήθεια Υδροφόρας εν έτη 2024, μετά από 9,5 χρόνια διοίκησης του Φίλιππου Αναστασιάδη και προεδρίας για πολλά χρόνια του (αόρατου σήμερα στα προβλήματα της επιχείρησης) Πάρη Γρηγοριάδη…

Τα ερωτήματα πολλά και ποικίλα…

Πόσα χρήματα ξοδεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια για έργα υποδομών στον δήμο Παγγαίου (τα τελευταία 9,5 χρόνια) που σύμφωνα με τον δήμαρχο Αναστασιάδη έγιναν πολλά έργα …εκατομμυρίων!

Από πότε γνώριζε η διοίκηση του Δήμου για την Υφαλμύρωση, την μειωμένη απόδοση των πηγών και των γεωτρήσεων;

Τι έκανε για την αποταμίευση νερού και για δίκτυα που θα εξασφάλιζαν νερό σε περιπτώσεις ξηρασίας;

Καλές οι δικαιολογίες και οι συνεντεύξεις που έχουν μόνο διαπιστώσεις αλλά φαίνεται ότι η Διοίκηση του δήμου Παγγαίου επί 9,5 χρόνια ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ… ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!

Και τι έγινε; Για μια ακόμη φορά την ψήφισαν οι Παγγαιορείτες που σήμερα σκούζουν διαμαρτυρόμενοι για την άθλια εικόνα των υποδομών του Δήμου!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑