Ειδήσεις

Published on February 1st, 2022 | by paggaiorama

0

Κοντεύει τα 2 ευρώ η βενζίνη στο Παγγαίο

Ενώ το ενεργειακό κόστος παραμένει στα ύψη και οι ανατιμήσεις βασικών αγαθών και προϊόντων «καλπάζουν», χωρίς την παραμικρή ένδειξη αποκλιμάκωσης, οι καταναλωτές έρχονται αντιμέτωποι με πολύ υψηλές τιμές βενζίνης, με το μέσο όρο σε πανελλαδικό επίπεδο, να αγγίζει το 1,90 ευρώ ανά λίτρο.

Την τιμή αυτή βρίσκουμε και στα πρατήρια καυσίμων του Παγγαίου ενώ όλοι αναμένουν να δουν στα ταμπλώ των πρατηρίων την τιμή των 2 ευρώ ή των 1,99 ευρώ!

Τα χειρότερα, όμως, φαίνεται πως έπονται, με τις προβλέψεις των ειδικών και των ανθρώπων της αγοράς καυσίμων, να είναι εφιαλτικές, εκτινάσσοντας τη τιμή της βενζίνης στα 2 ευρώ στα αστικά κέντρα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη) και στα 2,20 ευρώ στα νησιά! Θα πρόκειται, ασφαλώς, για επίπεδα ρεκόρ στην τιμή της αμόλυβδης βενζίνης στην ελληνική αγορά, η οποία ήδη είναι από τις πιο ακριβές-στα καύσιμα κίνησης- στην Ευρώπη.

Οι εκτιμήσεις των ανθρώπων της αγοράς καυσίμων, όπως του αντιπροέδρου Συνδέσμου Πρατηριούχων και Εμπόρων Καυσίμων, Γιώργου Ασματόγλου, είναι άκρως δυσοίωνες και απαισιόδοξες.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑