Ειδήσεις

Published on July 19th, 2024 | by paggaiorama

0

Καταγγελία ΠΑΣΟΚ Καβάλας για διακοπές ρεύματος

ΠΑΣΟΚ Καβάλας: «Οι συνεχείς διακοπές ρεύματος πλήττουν τη φήμη και την τουριστική προοπτική των περιοχών μας»

  • Εδώ και λίγες μέρες το τουριστικό προϊόν του Νομού Καβάλας πλήττεται σοβαρά από τις συνεχείς διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος.

Οι επαγγελματίες του τουρισμού και της εστίασης είναι σε απόγνωση και αντιμετωπίζουν κύμα οργής και ακυρώσεις κρατήσεων που δημιουργούν μεγάλη οικονομική ζημία, καθώς κανένας τουρίστας δεν μπορεί να διαμείνει υπό τις εξαιρετικά σκληρές καιρικές συνθήκες σε καταλύματα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Επιπλέον, οι συνεχείς διακοπές ρεύματος στην περιοχή μας (στην Θάσο, στη Νέα Ηρακλείτσα, στην Κεραμωτή και σε άλλα μέρη του Νομού) αποτελούν είδηση που κινδυνεύει να πλήξει την φήμη και την τουριστική προοπτική της περιοχής μας.

Διαπιστώνουμε, λοιπόν, ότι η κυβέρνηση της ΝΔ που αρέσκεται να επενδύει πολιτικά μόνο σε επικοινωνιακά τεχνάσματα έχει αφήσει όλη την χώρα και εν προκειμένω και την Καβάλα ανοχύρωτη χωρίς σοβαρά έργα υποδομής που θα απέτρεπαν αυτά τα προβλήματα, την ίδια ώρα που πληρώνουμε το ακριβότερο ηλεκτρικό ρεύμα στην Ευρώπη.

Από την μία έχουμε μία χώρα παραδομένη στα οικονομικά καρτέλ που κερδοσκοπούν ελεύθερα και ανεμπόδιστα σε βάρος των πολιτών και από την άλλη μία κυβέρνηση εντελώς ανίκανη και απρόθυμη να προστατεύσει τα αυτονόητα συμφέροντα των πολιτών της, έχοντας εγκαταλείψει τα σπουδαία έργα υποδομών και αφήνοντας τον τουρισμό, την υποτιθέμενη οικονομική ναυαρχίδα μας, στην τύχη της και στο έλεος του Θεού.

Άραγε οι τοπικοί βουλευτές της Ν.Δ. και ο κ. Υπουργός προτίθενται να πάρουν κάποια σχετική πρωτοβουλία και να παρέμβουν στην κεντρική διοίκηση για την αποτροπή αντίστοιχων φαινομένων;

Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΚΑΒΑΛΑΣ


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑