Ειδήσεις

Published on September 16th, 2024 | by paggaiorama

0

Καμία ανακοίνωση από το έγκλημα στο Kunzelsau

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ…

Οι ώρες περνούν βασανιστικά για τους συγγενείς της 51χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο προφανώς και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις από το χέρι του συζύγου της στην μικρή κωμόπολη του Kunzelsau στην περιοχή του Χόενλόε στην Βάδη Βυτεμβέργη στην Γερμανία.

Θύτης και θύμα κατάγονταν από τη Νικήσιανη Παγγαίου και ζούσαν στη Γερμανία όπως χιλιάδες άλλοι συνδημότες μας.

Ιδιαίτερα το Κινζελσάου στην πλειονότητά τους έχει μετανάστες από την Νικήσιανη και είναι ένας ήσυχος οικισμός.

Αυτό το καλοκαίρι, όπως και κάθε καλοκαίρι, είχαν επισκεφτεί το χωριό και τίποτα δεν προμήνυε τα όσα ακολούθησαν ένα μήνα μετά.

«Πρέπει να γίνει νεκροψία, να συνέλθει και ο άνδρας της να δώσει κατάθεση και μετά θα καθυστερήσει απ’ ότι κατάλαβα. Μετά από 10 μέρες (θα γίνει η κηδεία)», ανέφερε φίλη του ζευγαριού.

Αυτά δήλωσαν στην εκπομπή Livenews του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA συγγενείς της 51χρονης που βρήκε αυτόν τον μαρτυρικό θάνατο.

Το περίεργο είναι ότι μέχρι σήμερα πέραν της πρώτης ανακοίνωσης που εξέδωσαν από κοινού η Αστυνομία και η Εισαγγελία δεν υπάρχει νεώτερο από την υπόθεση.

Για να υπενθυμίσουμε το συμβάν, το μεσημέρι της Παρασκευής (13/09) οι υπηρεσίες ΕΚΑΒ κλήθηκαν σε συγκρότημα διαμερισμάτων. Εκεί βρήκαν τον άντρα αιμόφυρτο και λόγω της φύσης των τραυμάτων, κάλεσαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, βρήκαν τον τραυματισμένο άνδρα και στη συνέχεια, τη νεκρή γυναίκα του.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑