Ειδήσεις

Published on July 23rd, 2024 | by paggaiorama

0

Η Χρυσαφούδη καρφώνει Μποσμπότη;

ΠΗΡΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΟΦΡΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ;

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΕΔΗΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ… ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ!

Σε ανάρτησή της η Μυρσίνη Χρυσαφούδη αναφέρει: “Όνειρο ήτανε και πάει….

ΠΕΡΙ ΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΓΕΎΣΕΩΝ ΠΑΓΓΑΙΟΥ

Θυμόσαστε την πολύ επιτυχημένη εκδήλωση που επιθυμούσαμε όλοι να γίνει θεσμός;

Ξεχάστε την!!!!!!

Μεταφέρθηκε στην πρωτεύουσα του δήμου μας, την Ελευθερούπολη σε συνδυασμό με την λευκή νύχτα!!!!

Περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε αν και οι υπόλοιπες εκδηλώσεις άλλων δημοτικών ενοτήτων, του δήμου μας όπως η γιορτή τσίπουρου, κάστανου,  καλαμποκιού κ.α. μεταφερθούν και αυτές!!!!!

Συγχαρητήρια κ. αντιδήμαρχε πολιτισμού που για εσάς όλα περιστρεφονται γύρω από την Ελευθερούπολη και την Πέραμο και όλοι οι υπόλοιποι παραμένουμε απλοί δημότες του δήμου μας!!!!!!

Εις υγείαν των κορόιδων λοιπόν!!!!

Σας παραθέτω αυτούσια την ανάρτηση της εκδήλωσης….

Στη Λευκή Νύχτα Ελευθερούπολης, την 1η Αυγούστου 2024, ο οίνος της επαρχίας Παγγαίου θα έχει την τιμητική του.

Οινοποιητικές παραγωγικές μονάδες του Δήμου Παγγαίου υπόσχονται στους επισκέπτες των εκδηλώσεων της Λευκής Νύχτας ένα απολαυστικό ταξίδι γεύσεων με εξαιρετικής ποιότητας ετικέτες οίνου.

Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τις μοναδικές ποικιλίες κρασιού που θα διανέμονται δωρεάν από τους παραγωγούς και να πληροφορηθείτε για τα προϊόντα τους!”…

ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Διαβάζουμε μερικά από αυτά:

Παρασκευη Καραγκουνη: Δήμος Παγγαίου δεν είναι μόνο η Ελευθερούπολη Εκδηλώσεις πρέπει να γίνονται παντού και όταν μάλιστα κάποιες ξεκινούν και καθιερώνονται σε ένα τόπο δεν είναι σωστό να μεταφέρονται. Ηρθε πάρα πολύς κόσμος φέτος στην Τουζλα ρωτώντας πότε θα γίνει η γιορτή οίνου. Τωρα πήραμε την απάντηση που δεν περιμέναμε βέβαια . Λυπόμαστε πολύ για αυτή την εξέλιξη……..

Λάζαρος Μαυρίδης: Μίνα ο κόσμος του Παγγαίου αλλά και της περιοχής σου ξέρει καλά ποιά είσαι,αν προσέφερες, αν έκανες πράξη τα όσα έλεγες και αν βοηθήθηκε η περιοχή σου. Δυστυχώς ακόμη και οι εκδηλώσεις γίνονται “παζάρι” πού και ποιοί θα δείξουν σε φωτό το μπόι τους αλλά και να καρπωθούν ιδρώτα και αγώνα άλλων ως δικά τους. Μπράβο και μόνο μπράβο που κατάφερες να το αναδείξεις.

Στέλλα Κεχαγιά: Έτσι είναι.. καλύτερα να βρισκόμασταν στο Ν. Σερρων πιο πολλή σημασία θα μας έδιναν και τότε θα βλέπαμε πόσες εκδηλώσεις θα κάνανε στη Σπιναλόγκα του δήμου ..με τα έσοδα της ενότητας μας και των Ελευθερων γίνονται όλα.. ντροπή στους συμβούλους της ενότητας μας που για 10 ολόκληρα χρόνια σιωπούν και δεν διεκδικούν μια εκδήλωση για την ενότητα Ορφανού, ντροπή…

Ανδρέας Καλλινικίδης: Μυρσίνη δεν ήταν όνειρο πιστεύω ,ούτε πάει, και ούτε νιωθω πως κάποιοι πολίτες είναι κορόιδα και πίνουμε στην υγεία τους, ειλικρινά πιστεύω πως ο Δημος ειναι ένας, ο Δήμαρχος και όλοι μαζί προσπαθούμε για το καλύτερο σε όλο το δήμο, εάν εμείς που είμαστε δημοτικοι σύμβουλοι γράφουμε αυτά ,τι να κάνουν οι απλοί πολίτες που ακόμη λένε εμείς και αυτοί, και να σου πω και κάτι το Χριστούγεννιατικο όνειρο ξεκίνησε από Ελευθερουπολη και έφτασε σε όλο το Δημο να γίνονται μικρές εκδηλώσεις και όλοι οι πολίτες της Ελευθερουπολης μας κατηγορουσαν ολους εμας τους τοπικους, αλλά εμείς οι δημοτικοι σύμβουλοι της Ελευθερουπολης δεν είπαμε κουβέντα,και φυσικα οποία απόφαση περνάμε την περνάμε όλοι μαζί,γιαυτό λοιπόν μην ρίχνεις ευθύνες στον christos Bospotis αλλά σε όλους, και κάτι τελευταίο επειδή ο Δήμαρχος σε τίμησε με μια θέση στην ομάδα μας καλά είναι οποίες αντιρρήσεις εχουμε να λέγονται στην ομάδα μας οχι στο fb,

Πρόδρομος Μπρούσας: “Οι εκδηλώσεις που θα πλαισιώσουν τη Λευκή Νύχτα της Ελευθερούπολης, την 1η Αυγούστου 2024, εδράζονται και σχεδιάστηκαν επάνω στις αρχές του Ανθρωποκεντρισμού, του Κοινωνικο-πολιτισμικού Εθελοντισμού, του Κοινοτισμού και της Εξωστρέφειας. Η εκδήλωση “Παγγαίου Οίνος” δεν αποτελεί απλή μεταφορά -πόσω μάλλον μιμική αντιγραφή- της εκδήλωσης “Περί Οίνου και Γεύσεων Παγγαίου”. Είναι σχεδιασμένη και υλοποιείται σε εντελώς νέα βάση και με εντελώς διαφορετική φιλοσοφία.

Ως εκ τούτου, σώφρον είναι να μην συγχέονται, οι δύο εκδηλώσεις, μιας και συμπεριλαμβάνονται σε διαφορετικούς σχεδιασμούς και εξυπηρετούν διαφορετικές στοχεύσεις.

Πιο συνετό όμως είναι να μην αξιοποιούνται για άγονη κριτική ή διασπορά λανθασμένων εντυπώσεων στη δημόσια σφαίρα, που μόνον σύγχυση προκαλούν. Η εκδήλωση “Περί Οίνου και Γεύσεων Παγγαίου” έχει ήδη δρομολογηθεί από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Παγγαίου για τον μήνα Αύγουστο, σε ένα νέο πλαίσιο, καινοτόμο και ευέλικτο με προδιαγραφές μεγάλων διοργανώσεων οινογνωσίας και γευσιγνωσίας. Η καλλιτεχνική ομάδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Παγγαίου, σεβόμενη το παρελθόν της συγκεκριμένης εκδήλωσης, δεν έχει καμιά απολύτως πρόθεση να τη στερήσει από τους δημότες και τους επισκέπτες του Δήμου μας.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, μάλιστα, την προγραμματίζει μέσα σε ένα καινοτόμο συγκείμενο, ώστε να καταστεί πλήρως ελκυστική και επιτυχής.”

Πρόδρομος Μπρούσας, Ειδικός Σύμβουλος Δημάρχου Παγγαίου επί θεμάτων Παιδείας και Πολιτισμού.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑