Ειδήσεις

Published on August 4th, 2024 | by paggaiorama

0

Η απάντηση της Ζωής Απαζίδου, περί απαξίωσης!

ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ

Σε σχόλιό της η αντιδήμαρχος Ζωή Απαζίδου ανέφερε: “Σχετικά με το έργο της Κοινωνικής Υπηρεσίας θα έπρεπε να ξέρετε ότι απευθυνόμαστε σε ιδιαίτερα ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όποτε δεν μπορούμε να βγαίνουνε και να διατυμπανίζουμε στα social media το έργο που γίνεται τόσο από την Κοινωνική Υπηρεσία όσο και από το Βοηθεια στο Σπιτι.

Ενδεικτικά θα σας αναφέρω ότι και βοήθεια σε άπορους παρέχουμε και μεταφορά τους στα νοσοκομεία γίνεται με ταξί και με αυτοκίνητα του Δήμου και σίτιση και φιλοξενία τους όποτε υπάρχει ανάγκη.

Και για όλους εσάς ( δεν το λέω για εσάς κ. Καρανίκα) που με μεγάλη ευκολία απαξιώνεται το έργο της υπηρεσίας και των ανθρώπων που δουλεύουν σε αυτήν, όποτε θέλετε μπορείτε να επισκεφθείτε το γραφείο της Κοινωνικής Υπηρεσίας για να ενημερωθείτε”…

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η απάντηση για την αρμόδια αντιδήμαρχο είναι η εξής: “ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΟΣΟΝ ΕΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ…“!

Όσον αφορά για τα προσωπικά δεδομένα τα οποία επικαλείστε έχετε απόλυτο δίκαιο ότι δεν τα διατυμπανίζουμε, αλλά καλό θα ήταν να μας αναφέρετε πόσες περιπτώσεις μέσα στο 2024, έχετε εξυπηρετήσει, (αριθμό και όχι ονομαστικά) και σε ποιούς τομείς πέρα από την μεταφορά τους σε νοσοκομεία…την οποία επικαλείστε!

Τέλος θα πρέπει να γνωρίζετε (που ενδεχομένως το γνωρίζετε) ότι το Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι δεν είναι χρηματοδοτούμενο από τους δήμους, αλλά από φορέα του Υπουργείου Εσωτερικών (ΕΕΤΑΑ Α.Ε.)!

Αν θέλετε να ενημερώσετε τους δημότες μας όχι μέσα στο γραφείο σας ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ με στοιχεία είναι αρκετό!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑