Ειδήσεις

Published on September 6th, 2024 | by paggaiorama

0

Δύσκολες μέρες βιώνουν οι έμποροι στην Ελευθερούπολη

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ..ΣΧΟΛΑΣΕΙ Η ΠΑΡΑΛΙΑ

Η κραταιά κάποτε αγορά της Ελευθερούπολης περιμένει να ανοίξουν τα σχολεία, να τελειώσει το καλοκαίρι και να μπορέσει να μαζέψει τα κομμάτια της εφόσον οι παραλιακοί οικισμοί τους έχουν πάρει την εμπορική …κρέμα!

Σε συνέντευξή του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ελευθερούπολης, Παναγιώτης Παπαευαγγέλου, στην ΕΡΑ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Μπαίνουμε σε μια περίοδο που θα υπάρξει μια κινητικότητα. Ανοίγουν τα σχολεία, θα ψωνίσουν οι γονείς ρούχα, παπούτσια και σχολικά είδη, ωστόσο όλο το προηγούμενο διάστημα στην αγορά της Ελευθερούπολης υπήρξε ένα «κάθισμα» όπως λέμε. Δεν υπήρξε αυτή η κίνηση που είχαμε άλλες χρονιές».

Και συνεχίζει:

“Ίσως θα αρχίσει να μαζεύεται ο κόσμος και στα χειμερινά μαγαζιά, άρα θα φύγει το χρήμα από την παραλία και θα επιστρέψει στην αγορά μας. Ελπίζουμε ότι θα είναι καλύτερη η εικόνα το επόμενο διάστημα στην αγορά της Ελευθερούπολης, μένει βέβαια να το δούμε στην πράξη».

Τα ερωτήματα είναι απλά στον Πρόεδρο:

Τι απέφερε η Λευκή Νύχτα που έγινε ντάλα Αύγουστο στην Ελευθερούπολη;

Τι απέφερε το Φεστιβάλ Καντίνας στην τοπική αγορά;

Όλες αυτές οι εκδηλώσεις που τόσο μεγαλόπρεπα διαφημίζει ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Χρήστος Μποσμπότης τι απέδωσαν στις τοπικές επιχειρήσεις;

Που δίνει το βάρος η Διοίκηση του Δήμου Παγγαίου; Στην Ελευθερούπολη ή στην Παραλία;


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑