Ειδήσεις

Published on July 24th, 2024 | by paggaiorama

0

Διεθνής συνάντηση εθνικών ομάδων Ελλάδας – Κύπρου Κ-18

ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΒΑΛΑΣ

Ένα πολύ σημαντικό αθλητικό γεγονός θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Ιουλίου και την Πέμπτη 1 Αυγούστου του 2024 στο Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης.

Για την εκδήλωση παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θεόδωρος Μαρκόπουλος, με τον Εντεταλμένο σύμβουλο Αθλητισμού και Απασχόλησης Στέλιο Ιγνατιάδη και παρόντα τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Καινοτομίας Αλέξανδρο Ιωσηφίδη.

Στην διοργάνωση με το τίτλο «Διεθνής συνάντηση εθνικών ομάδων Ελλάδας – Κύπρου Κ18» θα μετέχουν 74 Έλληνες αθλητές, 74 Κύπριοι αθλητές, 66 αθλητές από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, καθώς και 36 επίλεκτοι αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα.

Ο κ. Μαρκόπουλος τόνισε ότι «Η Περιφέρεια ΑΜΘ επαναδραστηριοποιείται στηρίζοντας αθλητικές διοργανώσεις μετά από πολλά χρόνια.

Η επιλογή της διοίκησης και του Περιφερειάρχη Χριστόδουλου Τοψίδη, είναι η Περιφέρεια ΑΜΘ να είναι παρούσα. Δυστυχώς στην ΑΜΘ διακρατική αθλητική συνάντηση έχει να λάβει χώρα από το μακρινό 1982. Θέλουμε και να προτρέψουμε τους νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό γι’ αυτό ευελπιστούμε η διοργάνωση αυτή να αποτελέσει μια βάση συνεργασίας και για επόμενες αθλητικές διοργανώσεις».

Με τη σειρά του ο κ. Ιγνατιάδης υπογράμμισε ότι «αυτή η διοργάνωση είναι στο πλαίσιο της προγραμματικής συμφωνίας που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Χριστόδουλος Τοψίδης με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, κατά την πρόσφατη επίσκεψη της στην έδρα της Περιφέρειας στην Κομοτηνή. Επίσης να σημειώσουμε ότι στην διοργάνωση συμμετέχει και ο Δημος Παγγαίου».

Παρόντες στην συνέντευξη Τύπου ήταν επίσης ο πρόεδρος της Επιτροπής Αγώνων και Ταμία Δ.Σ. ΣΕΓΑΣ κ. Ιωάννης Λιούμπας, καθώς και ο Βασίλης Ιορδανίδης πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΜΘ.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του προγράμματος της εκδήλωσης βραβεύτηκαν αθλήτριες και αθλητές της Καβάλας που έχουν διακριθεί σε πρόσφατα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Στίβου, από τους συλλόγους του ΟΚΑΚ και τον Όμιλο Κλασσικού Αθλητισμού «Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ».

Οι αθλητές που βραβεύτηκαν είναι:

Από τον ΟΚΑΚ

1) Δεϊρμεντζίδης Γεώργιος

2η θέση στα 300 μ. εμπόδια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγοριών Κοριτσιών Κ16

2) Σιδερίδης Αβραάμ

2η θέση στα 600 μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγοριών Κοριτσιών Κ16

3) Κεραμιδά Ηλιάνα

3η θέση στα 2000 μ.στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγοριών Κοριτσιών Κ16

Από τον Όμιλο Κλασσικού Αθλητισμού «Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ».

1) Τσερκέζη Αλίκη

1η θέση στα 150 μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγοριών Κοριτσιών Κ16

2) Κελεκτσόγλου Συμεών

3η θέση στο τετραπλούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγοριών Κοριτσιών Κ16

4) Τσερκέζη Ιωάννα

1η θέση στην Σκυταλοδρομία 4×100 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18

Η ομάδα σκυταλοδρομίας του Όμιλου Κλασσικού Αθλητισμού «Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ».

Τσερκέζη Αλίκη

1η θέση στην Σκυταλοδρομία 4×100 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18

Δερβεντζή Κλειώ

1η θέση στην Σκυταλοδρομία 4×100 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18

Κοτάνη Μελπομένη

1η θέση στην Σκυταλοδρομία 4×100 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑