Ειδήσεις

Published on August 7th, 2024 | by paggaiorama

0

Δεν χρειάστηκε να γίνει επιχείρηση απεγκλωβισμού

ΑΥΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΗΚΑΝ

Σε συνέχεια δημοσιευμάτων στον Τύπο, για την δράση της Κοινότητας Ανιχνευτών του 1ου Συστήματος Προσκόπων Πεντέλης, που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Καβάλα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:

Την Πέμπτη 30 Ιουλίου ομάδα έφηβων προσκόπων (ηλικίας 15 έως 18 ετών), διενεργώντας την προγραμματισμένη διάσχιση στο Παγγαίο όρος, από το ορειβατικό καταφύγιο με προορισμό την Μεσορόπη, ένα μέλος αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των μελών μας, καλέσαμε τις Αρχές με σκοπό να μεταφερθεί για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο. Δεν χρειάστηκε να γίνει κάποια επιχείρηση απεγκλωβισμού ή διάσωσης. Ευχαριστούμε το Δήμο Παγγαίου, την Πυροσβεστική και την Αστυνομία για τη συνδρομή τους.

Το μέλος μας δεν διατρέχει κίνδυνο. Η υπόλοιπη ομάδα συνεχίζει την καλοκαιρινή της μεγάλη δράση με επόμενους προορισμούς την Καβάλα και τη Θάσο όπου έχουν προγραμματιστεί δραστηριότητες προσφοράς, έρευνας αλλά και περιβαλλοντικού χαρακτήρα.

Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων έχει αυστηρό πλαίσιο προστασίας των ανηλίκων μελών του, τα ενήλικα στελέχη που συνόδευαν τη δράση το τήρησαν απαρέγκλιτα και ουδέποτε κινδύνευσε η υγεία ή η ασφάλεια των εκδρομέων.

Με εκτίμηση, Αντώνης Χρυσοστόμου Αρχηγός Συστήματος


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑