Ειδήσεις

Published on June 4th, 2024 | by paggaiorama

0

Για ποια εργαλεία τουρισμού κάνει λόγο η κ. Αμπατζιά;

ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ!

Διαβάζουμε την ανάρτηση του Δήμου Παγγαίου ότι παρακολούθησε η αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Δήμου Παγγαίου, η κ. Όλγα Αμπατζιά, την διαβούλευση η οποία έγινε με πρωτοβουλία του θεματικού αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού ΑΜ-Θ του κ. Παναγιώτη Αρχοντή για τα βήματα της τουριστικής προβολής που πρέπει να ακολουθήσει η Περιφέρεια για την επόμενη σαιζόν…

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Παγγαίου, «η κ. Αμπατζιά, λέει, συμφωνεί στη λογική της συνεργασίας, κάτι που αποδείχθηκε από την πρωτοβουλία του Δημάρχου Παγγαίου Αναστασιάδης Φίλιππος και της Αντιδημάρχου για την από κοινού συμμετοχή των Δήμων Παγγαίου, Καβάλας και Νέστου στις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού της Ρουμανίας, (Βουκουρέστι, 15-18 Φεβρουαρίου) και της Βουλγαρίας (Σόφια, 13-15 Μαρτίου).

Ο Δήμος Παγγαίου φροντίζει για τη δημιουργία των κατάλληλων εργαλείων και υποδομών που έχουν ως στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας τουρισμού σε συνεργασία με την ανάπτυξη της τοπικής αγοράς, ενώ παράλληλα στηρίζει τέτοιου είδους συλλογικές προσπάθειες!».

Ένα κάρο αοριστίες για έναν δήμο σαν τον Δήμο Παγγαίου που στην τουριστική προβολή είναι μεταξεταστέος, μια και κινείται με φοβικά σύνδρομα μέχρι την Σόφια και το Βουκουρέστι!

Τελικά θα μας πει η κ. Αμπατζιά, ποια είναι τα εργαλεία και οι υποδομές που ανεβάζουν τον πήχυ του τουριστικού προϊόντος στην περιοχή του Παγγαίου;

Το λιμανάκι της Νέας Ηρακλείτσας και τα χάλια στα οποία βρίσκεται;

Ο ναυαγοσώστης που δεν προβλέφθηκε για την Νέα Ηρακλείτσα;

Ο δρόμος με την φοβερή κίνηση που περνά μέσα από τη Νέα Πέραμο και η κίνηση προκαλεί τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα;

Οι δρόμοι που οδηγούν στην παραλίες μας που είναι σε άσχημη κατάσταση;

Ο ορεινός όγκος που μένει έξω από κάθε προσπάθεια τουριστικής προβολής και ανάπτυξης;

Όσο για την τοπική αγορά αφήστε το καλύτερα και ευτυχώς που δεν σας ακολουθεί και εξακολουθεί να κάνει μόνη της προσπάθειες!

Πλήρης αποτυχία!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑