Ειδήσεις

Published on July 20th, 2024 | by paggaiorama

0

Από τη μια ξεπατικώνουν και από πίσω πακτώνουν…

ΑΡΓΑ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ…

Η παραλία Οφρυνίου στην Καβάλα ήταν γεμάτη με ομπρέλες το τελευταίο διάστημα και συνεργεία του δήμου Παγγαίου προσπαθούν να απελευθερώσουν τις παραλίες από τις εγκαταστάσεις.

Ο Χρήστος Γκέντσογλου, αντιδήμαρχος δήμου Παγγαίου μίλησε στην εκπομπή «Περίμετρο» για την κατάσταση και πως ο δήμος προσπαθεί να τη διευθετήσει.

«Έχει ξεφύγει η κατάσταση όχι μόνο εδώ στο δήμο, αλλά σε όλους τους δήμους, ακούμε καθημερινά για κατάληψη των παραλιών. Είναι υποχρέωση μας να προστατέψουμε όλους τους πολίτες, να έχουν πρόσβαση στις παραλίες μας. Εδώ και δύο μέρες κάνουμε την επιχείρηση μας, με μηχανήματα και υπαλλήλους του δήμου μας και σήμερα κατά 80% έχουμε καθαρίσει τις παραλίες.

Έχουμε γεμίσει οκτώ φορτηγά. Ειδοποιήσαμε τον κόσμο, βγάλαμε ανακοινώσεις για το πότε θα ξεκινήσουμε για να μπορέσει και ο κόσμος να τις πάρει.

Δική μας υποχρέωση με έγγραφο της κτηματικής υπηρεσίας είναι να καθαρίσουμε την παραλία, ομπρέλες και κατασκευές. Η διοίκηση αυτή τη στιγμή δεν θα προβεί σε πρόστιμο, θα προβεί σε πρόστιμο, αλλά αν συνεχιστεί αυτό…», όπως ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ.Γκέντσογλου.

Αργά το αντιλήφθηκε ο κύριος αντιδήμαρχος και ξεκίνησε το ξαπάκτωμα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ολημερίς τις ξεπατικώνουνε και το βράδυ τις πακτώνουνε…

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Από μας πέρασαν χθες μόλις έφυγαν τα συνεργεία από πίσω τις ξανάστησαν…

Και μια άλλη ανάρτηση: “Ας βαλει ο δημος δικές του ομπρέλες μόνιμες (εννοείται χωρίς ξαπλωστρες) να πηγαίνουν οι λουομενοι με την ψάθα τους ή το καρεκλάκι τους και να μη χρειάζεται να στήνουν ομπρέλες. Σε κάποια νησιά που πήγα ετσι είχαν μόνιμες ομπρέλες αυτές τις ξύλινες με ψάθα επάνω και πήγαινε ο καθενας και καθότανε δίχως κάποιο χρηματικό ποσό”…

Μα τι λέτε τώρα; Ποιός Δήμος, Ποιό τζάμπα;


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑