Ειδήσεις

Published on July 20th, 2024 | by paggaiorama

0

Αγανάκτησαν οι Περαμιώτες από τις διακοπές… ρεύματος!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΜΗΝΥΣΗ… ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ; – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Με μια οργισμένη επιστολή τους τα μέλη του Εμπορικού συλλόγου Νέας Περάμου αναφέρουν τα εξής

ΠΡΟΣ: ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας, Δήμο Παγγαίου, Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και θράκης,ΟΕΒΕ

Θέμα: Συνεχείς διακοπές ρεύματος κατά την διάρκεια της τουριστικής περιόδου

Αξιότιμοι κύριοι

Ως σύλλογος επαγγελματιών Νέας Περάμου εκφράζουμε  την δίκαιη  αγανάκτηση και την απόγνωση του συνόλου των μελών του, αλλά και των χιλιάδων κατοίκων και παραθεριστών. Οι συνεχόμενες διακοπές ρεύματος σε διάφορες περιοχές στο Δημοτικό Διαμέρισμα Ελευθερών(Νέα Πέραμος, Ηρακλείτσα, Ελευθεραί),  δημιουργούν τεράστια προβλήματα στην λειτουργία των καταστημάτων και των τουριστικών καταλυμάτων.

Επιπλέον πολλοί επαγγελματίες έχουν υποστεί τεράστια οικονομική ζημία λόγω της καταστροφής ευπαθών προϊόντων αλλά και βλαβών στον μηχανολογικό εξοπλισμό. Στην ίδια δυσμενή θέση βρίσκονται και οι κάτοικοι αυτών των περιοχών οι οποίοι υπό αντίξοες κλιματολογικές συνθήκες υπόκεινται σε πολύωρες έως ολονύκτιες  διακοπές ρεύματος.

Καταγγέλλουμε τον ΔΕΔΔΗΕ και κάθε άλλον υπεύθυνο γι αυτήν την τριτοκοσμική κατάσταση που βιώνουμε στην περιοχή μας. Σημειώνεται ότι η οικιστική και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής δεν έχει συνοδευτεί από τα απαραίτητα έργα υποδομής και τις αναγκαίες τεχνικές παρεμβάσεις, παρόλο που όλοι οι επαγγελματίες πληρώνουν αδρά  τις υπηρεσίες παροχής ρεύματος, όπως όλοι γνωρίζουν.

Κάνουμε έκκληση οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος με σκοπό τη συντήρηση και αναβάθμιση του δικτύου να ΜΗΝ γίνονται τα Σαββατοκύριακα καθώς και σε ώρες αιχμής των καταστημάτων. Καλούμε επίσης τον δήμο Παγγαίου, τη Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης καθώς και τον ΟΕΒΕ , οι οποίοι ως αρμόδιοι φορείς έχουν την δυνατότητα παρέμβασης προς τον ΔΕΔΔΗΕ και το υπουργείο περιβάλλοντος και Ενέργειας, να σταθούν αρωγοί στην διαμαρτυρία μας αυτή.

Τέλος, επιφυλασσόμαστε για τη χρήση κάθε ένδικου και νόμιμου μέσου σε περίπτωση που συνεχιστεί η οικονομική ζημία των μελών μας από την καταστροφή των ευπαθών προϊόντων αλλά και την καταστροφή του μηχανολογικού εξοπλισμού.

Με τιμή,

Εμπορικός σύλλογος Νέας Περάμου


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑