Ειδήσεις

Published on May 15th, 2024 | by paggaiorama

0

Έχει πουληθεί το 85% στην Αλάνα της Ν. Ηρακλείτσας

ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Ο ΙΡΑΝΟΚΑΝΑΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Με μια κίνηση κοινωνικής προσφοράς το πρωί της Τετάρτης 15 Μαίου 2024, ο Άλεξ Χαντιτάτζι, ο Ιρανοκαναδός επιχειρηματίας που έχει αγοράσει την Αλάνα της Νέας Ηρακλείτσας, έκανε δωρεά 4 μοτοσυκλέτες στην Τροχαία της Καβάλας και τις παρέδωσε στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Για το πρόγραμμα Hamptons Greece, που έχει να κάνει με τις κατοικίες και γενικότερα το συγκρότημα στην Αλάνα, επανέλαβε ότι έχει πουληθεί το 85% των σπιτιών και αυτά θα είναι έτοιμα το καλοκαίρι του 2026!

Ιδιαίτερα για το πρόγραμμα της Νέας Ηρακλείτσας, ανέφερε ότι: «Προχωρά πολύ καλά. Μέχρι στιγμής έχει πουληθεί το 85% των σπιτιών. Οι πλειοψηφία των αγοραστών είναι από τον Καναδά, τις ΗΠΑ αλλά και άλλες χώρες όπως Τουρκία, Σουηδία, Γερμανία και Αγγλία.

Όπως γνωρίζεται οι εργασίες κατασκευής έχουν ήδη ξεκινήσει και προγραμματίζεται να ολοκληρωθούν σε 2 χρόνια.

Όπως πολύ καλά ξέρουν αυτοί που με γνωρίζουν, όταν βάλω κάτι στην καρδιά και το μυαλό μου το ολοκληρώνω. Το πρόγραμμα Hampton Greece αποτελεί την προτεραιότητά μου.

Η πλειοψηφία των σπιτιών θα είναι έτοιμα τον Ιούνιο-Ιούλιο του 2026, ενώ ένας αριθμός 20 σπιτιών ενδεχομένως να είναι έτοιμος νωρίτερα».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑