Ειδήσεις

Published on September 2nd, 2024 | by paggaiorama

0

Έπεσε ξύλο στα φανάρια Κοκκινοχώματος

Στα χέρα για ασήμαντη αφορμή ήρθαν κατά τις απογευματινές ώρες της Κυριακής 1 Σεπτέμβριου δύο οδηγοί επί της επαρχιακής οδού Καβάλας–Ελευθερούπολης στο ύψος του Κοκκινοχώματος.

Συγκεκριμένα η αιτία του του επεισοδίου αφορούσε το ζήτημα της προτεραιότητας σε διασταύρωση, με αυτόπτες μάρτυρες να κάνουν λόγο ότι ο ένας εκ των δύο δεν το πέρασε με πράσινο και άλλος του ζήτησε το λόγο. Στην συνέχεια οι δύο οδηγοί βγήκαν από αυτοκίνητα τους, αντάλλαξαν κουβέντες καταλήγοντας στην βίαιη συμπλοκή. Από την συμπλοκή τραυματίστηκε ο ένας εκ των δύο τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Στο επεισόδιο έσπευσαν και αρκετοί θαμώνες καταστημάτων εστίασης στην περιοχή. Η Αστυνομία προσήγαγε και τους δύο αλλά κανείς δεν ήθελε να δώσει συνέχεια, να στραφεί με μήνυση κατά του άλλου. Ο ένας οδηγός που φέρεται να τραυματίστηκε, είναι κάτοικος της περιοχής κι δεύτερος είναι κάτοικος Ξάνθης. Το περιστατικό συνέβη σε ένα σημείο στο οποίο η κυκλοφορία ρυθμίζεται από φωτεινό σηματοδότη.

Πηγή:proininews.gr


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑