Ειδήσεις

Published on June 12th, 2024 | by paggaiorama

0

Άστοχες δικαιολογίες από τον Γιάννη Πασχαλίδη

ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΩΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΙΛΙΠΠΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

Να τι απάντησε ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ Γιάννης Πασχαλίδης για τους αγρότες των Αντιφιλίππων που επλήγησαν από τη συντριβή του αεροπλάνου και δεν αποζημιώθηκαν…

Ερ: Με τους αγρότες των Αντιφιλίππων που επλήγησαν από τη συντριβή του αεροπλάνου και δεν αποζημιώθηκαν, τι έχει γίνει; Θέλετε να πείτε κάτι;

Απάντηση: Προσπάθησα πάρα πολύ για αυτό το ζήτημα τα τελευταία χρόνια. Οι αγρότες έχουν δίκαιο.

Το έτρεξα πάρα πολύ αυτό το πρόβλημα αλλά δεν υπήρχε κανένα δημόσιο έγγραφο από καμία δημόσια υπηρεσία που να καταγράφει την καταστροφή. Τη ζημιά που προκλήθηκε.

Δεν είχαμε κανένα έγγραφο. Ο ΕΛΓΑ (και εδώ το παράρτημα και στα κεντρικά) η απάντηση τους ήταν ότι «…εμείς καταγράφουμε τις καταστροφές από καιρικές συνθήκες».

Δεν υπάρχει πουθενά στον κανονισμό αποζημίωση για πρόκληση καταστροφής από πτώση αεροπλάνου. Άρα από τον ΕΛΓΑ δεν βρήκαμε άκρη αν και πιστεύω ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό.

Από Διεύθυνση Γεωργίας δεν καταγράφηκε τίποτα για το θέμα. Από Υπουργείο Συγκοινωνιών που απευθύνθηκα, μου είπανε ότι δεν έχουν καμία σχέση μα αυτά.

Η Πολιτική Αεροπορία μου είπε ότι όταν θα γίνουν τα δικαστήρια με τις ασφαλιστικές εταιρίες, κάποια μέρα τότε θα δούν τι μπορούν να κάνουνε.

Μέχρι τότε δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Δεν υπάρχει πουθενά πρόβλεψη αποζημίωσης στον κανονισμό”.

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑