Ειδήσεις

Published on August 29th, 2023 | by paggaiorama

0

4 Χρόνια μετά η επέτειος των χαρατσιών ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΟΤΑΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ 60% ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΦΙΛΟΔΩΡΗΣΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ

Πού το θυμηθήκατε βρε;

Με μια ανάρτησή του ο Τάσος Ορφανίδης μας θυμίζει τι έγινε ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ πριν από 4 χρόνια μετά την μεγάλη ΝΙΚΗ της παράταξης ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ που την τελευταία μέρα πριν παραδώσει την διοίκηση στον εαυτό της προχώρησε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο σε αυξήσεις Χαράτσια στα Δημοτικά Τέλη…

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

Ήταν η 29η του μηνός Αυγούστου του 2019 όταν ο απερχόμενος Δημοτικός σύμβουλος Τάσος Ορφανίδης με την σχετικά κομψή ανάρτηση του ενημέρωνε τους Δημότες για το <<πραξικόπημα>> που επέβαλε η απερχόμενη Διοίκηση μιας και είχε εξασφαλίσει την επανεκλογή της με το 60% των ψήφων του εκλογικού σώματος.

Λίγους μήνες μετά ψηφοφόροι των<< Ναι Μπορούμε>> ούρλιαζαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την αύξηση των λογαριασμών ύδρευσης. Όταν τους πληροφορούσα για τα όσα είχαν συμβεί απλά ήταν ημέρα….. Τρίτη!!!!

Κι επειδή δεν ξεχνάμε την 8η του Οκτώβρη έχετε την δύναμη και πρέπει να τελειώνουμε με τον αυταρχισμό την αλαζονεία και την κουτοπονηριά.

Ακολουθεί αυτούσια η ανάρτηση της 29 Αυγούστου του 2019

60% αύξηση των τελών στο δήμο Παγγαίου!!!

Η πολιτική ανεντιμότητα, η διοικητική ανεπάρκεια αλλά και η προσωπική του αδυναμία ήταν η εικόνα του δημάρχου Αναστασιάδης Φίλιππος και γενικότερα της παράταξής του στο τελευταίο δημοτικό συμβουλίου του Δήμου Παγγαίου.

Με λύπη μας πρέπει να σας πληροφορήσουμε ότι στο δημοτικό συμβούλιο που κλείνει την πενταετία ψηφίστηκε αύξηση δημοτικών τελών 60%, δηλαδή από 1,25ευρώ ανά τετραγωνικό στα 2Ευρώ.

Η πολιτική ανεντιμότητα προκύπτει διότι ο δήμαρχος καθ’ όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου απέκρυψε αυτή την πρόθεση του, ακόμη και από τους συνεργάτες του.

Η διοικητική ανεπάρκεια του δημάρχου και των συνεργατών του φαίνεται από την προχειρότητα της κατάθεσης της πρότασης προσλήψεων στο δήμο Παγγαίου που από ότι λένε είναι και η αιτία της υπέρογκης αύξησης των τελών.

Η μεγάλη αδυναμία διαχείρισης καταστάσεων του δημάρχου και της διοίκησης είναι αυτό που ζήσαμε 5 χρόνια στο δήμο Παγγαίου με αποκορύφωμα αυτή την χωρίς προηγούμενο απόφαση.

Ειλικρινά με στενοχωρεί που με μια τέτοια ανάρτηση αποχαιρετώ τα έδρανα της αντιπολίτευσης του δήμου αλλά με αναγκάζει η σκληρή πραγματικότητα.

Υ.Γ. Η υπερψήφιση του θέματος από εμένα έχει καθαρά σαρκαστικό χαρακτήρα !!!


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑