Ειδήσεις

Published on August 7th, 2023 | by paggaiorama

0

Δραμινός ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ

O Στέργιος Ηλιόπουλος υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ

Ο Δραμινός Αυτοδιοικητικός Στέργιος Ηλιόπουλος θα είναι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ για την Αν. Μακεδονία και Θράκη.

Μετά την απόφαση του Κώστα Κατσιμίγα να μην είναι εκ νέου επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, με απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας, επισημοποιήθηκε ότι επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην του ΣΥΡΙΖΑ στην Αν. Μακεδονία και Θράκη θα είναι Στέργιος Ηλιόπουλος.

Έχει δραστηριοποιηθεί τόσο στην αυτοδιοίκηση, στο Δήμο Δράμας, όσο και στον συνδικαλισμό, ως Πρόεδρος των Εργαζομένων της ΠΕ Δράμας. Λίγο μετά την επισημοποίηση της επιλογής του ο Στέργιος Ηλιόπουλος δήλωσε:

Έχω την τιμή, να ανακοινώσω ότι στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Περιφερειακές εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να με τιμήσει με την στήριξή του ως επικεφαλής της παράταξης στην Ανατολική Μακεδονία-Θράκη.

Ταυτόχρονα, αναλαμβάνω το δύσκολο έργο της ολοκλήρωσης της εκλογικής διαδικασίας ώστε να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή αντιπροσώπευση στο Περιφερειακό Συμβούλιο, αλλά κυρίως το βαρύ φορτίο της εκπροσώπησης των πολιτών για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Όμως ούτε θέλω, ούτε μπορώ να πετύχω κάτι μόνος μου. Η υποστήριξη της παράταξης στις κάλπες είναι αναγκαία προϋπόθεση για να πετύχουμε.

Τα τελευταία 10 χρόνια έχω αφιερώσει την πολιτική μου δραστηριότητα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Συνηθισμένος στα δύσκολα, πολλές φορές σε άνισες μάχες, αναζητώντας πάντα συμμαχίες, λειτουργώ με γνώμονα το συμφέρον των πολλών.

Ζητάω από όλους τους πολίτες της Περιφέρειάς μας να στηρίξουν την παράταξή μας στο δύσκολο αυτό αγώνα.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑