Φεστιβάλ Μπάρμπεκιου από τον Κεχαγιά
Η σπουδαία ελληνική «Γαστρονομία της Πυράς» βρήκε την θέση που τις αξίζει στο επιτυχημένο Festival BBQ που διοργάνωσε ο Κρεοτέχνης Νίκος Κεχαγιάς (Part II)
Τα κρεατικά είχαν μια παιχνιδιάρα λιπαρότητα, μελωμένη νοστιμιά , ελαφρά τραγανή υφή και πολύ ελκυστικό χαρακτηριστικό άρωμα που προερχόταν από την μαρινάδα και από ένα ειδικό μείγμα που τα ψέκαζε ο Χάρις Θεοδοσίου κατά την διάρκεια του ψησίματος .
Στο τέλος ο Νίκος ετοίμασε τα premium steak , striploin και flat iron της γαλλικής εταιρείας Bovillage.
Το καρέ της απόλαυσης συμπλήρωσε η σπινθηροβόλος γεύση των μπακάλικων πιπεριών που τηγάνιζε επί τόπου ο Σερραίος παραγωγός Πέτρος Άτσαλος .
Το φεστιβάλ bbq πλαισίωσαν επάξια η τοπική μικροζυθοποιία Marmita και οι τοπικοί οίνοι Παγγαίου του Κτήματος Συμεωνίδη .
ΣΤΑΘΗΣ ΧΑΡΠΑΝΤΙΔΗΣ