Ειδήσεις

Published on June 20th, 2024 | by paggaiorama

0

Τι εννοούσε ο αντιδήμαρχος κ. Κώστας Τσάκαλος;

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ;

Σε σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του Seven New 94,4 fm το μέλος φιλοζωϊκού σωματείου της Καβάλας Κώστας Τιτόπουλος, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον ανεξάρτητο υποψήφιο Δήμαρχο Καβάλας Γιάννη Εριφυλλίδη, τόνισε ότι, σε ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Center ακούγεται ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παγγαίου για τα αδέσποτα Κωνσταντίνος Τσάκαλος να λέει, ότι αφού σε όλα είμαστε Ευρώπη γιατί όχι και στη διαχείριση των αδέσποτων ζώων;

Ο Κώστας Τιτόπουλος που ανήκει σε φιλοζωικό σωματείο της Καβάλας ανέφερε ότι ο κ. Τσάκαλος αναφερόταν στην ευθανασία ζώων στα κυνοκομεία.

Επειδή γίνεται συζήτηση για την αναφορά αυτή του αντιδημάρχου κ. Τσάκαλου, μήπως θα πρέπει ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης να τον καλέσει να δώσει εξηγήσεις;

Ο κ. Τσάκαλος συμμετείχε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 19 Ιουνίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, με  θέμα την διαχείριση αδέσποτων ζώων στην οποία απασχόλησε τους αντιδημάρχους Προστασίας Ζώων Συντροφιάς από τους Δήμους Καβάλας, Δράμας, Παγγαίου, Νέστου, Δοξάτου και Θάσου.

Στη συνάντηση αυτή, μετά την παρουσίαση των ιδιαίτερων προβλημάτων που υπάρχουν σε κάθε περιοχή, ακολούθησε συζήτηση για τους τρόπους επίλυσης τους, με τη συνδρομή φορέων και φιλοζωϊκών σωματείων.

Παράλληλα, αποφασίστηκε να αποσταλεί υπόμνημα με τις προτάσεις όλων των δήμων προς την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Εσωτερικών.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑