ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Published on June 25th, 2024 | by paggaiorama

0

«Κρασί από τα χείλη σου» του Κώστα Κρομμύδα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΧΟΡΗΓΟ ΤΗΝ ΒΙΒΛΙΑ ΧΩΡΑ

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός», το Βιβλιοπωλείο Μερτζιανίδη και οι Εκδόσεις  Διόπτρα σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κώστα Κρομμύδα:  «Κρασί από τα χείλη σου».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Ιουλίου και ώρα 20:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Βιβλιοθήκης (4ος όροφος, Κασσάνδρου 6)

Θα έχουν όλοι την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ποτήρι κρασί χορηγία του κτήματος Ββλία Χώρα.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα του βιβλίου…

Ο Κώστας Κρομμύδας ξεκίνησε να γράφει το 2011 και από τότε έχουν εκδοθεί 12 βιβλία του. Τα βιβλία του Ακάκιε και Δούρειος Ίππος βραβεύτηκαν το 2021 και το 2022 αντίστοιχα ως τα καλύτερα μυθιστορήματα της χρονιάς, ενώ το έργο του Ουρανόεσσα βραβεύτηκε το 2017 ως το καλύτερο μυθιστόρημα της χρονιάς στην κατηγορία «Ηρωίδα-έμπνευση». Όλα τα μυθιστορήματά του βρίσκονταν στην τελική δεκάδα των Βραβείων Βιβλίου των Public. Παραδίδει μαθήματα συγγραφής (Master Class) και «δημόσιου λόγου-public speech». Αρθρογραφεί σε sites, εφημερίδες και περιοδικά. Έξι βιβλία του έχουν μεταφραστεί στα αγγλικά και κυκλοφορούν μέσω της πλατφόρμας του Amazon. Είναι επίσης απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου. Έχει εργαστεί ως ηθοποιός στο θέατρο, στην τηλεόραση και στο σινεμά.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑