Ειδήσεις

Published on June 20th, 2024 | by paggaiorama

0

Η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Καβάλας για αποζημιώσεις Αντιφιλίππων

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΑΣΟΚ«Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να κοροϊδεύει τους Έλληνες αγρότες»

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ασκεί κριτική στην κυβέρνηση, τον πρωθυπουργό και τα τοπικά στελέχη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, για αναποτελεσματικότητα και εμπαιγμό των πολιτών και ειδικότερα των γεωργών του αγροκτήματος Αντιφιλίππων, με αφορμή την μη ικανοποίηση του αιτήματος να αποζημιωθούν όσοι επλήγησαν από την πτώση του μεταφορικού αεροσκάφους τύπου Antonov στην περιοχή.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει τα ακόλουθα: «Πριν από λίγες μόλις ημέρες, οι πολίτες έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση και στον κύριο Μητσοτάκη. Τον «τιμώρησαν», μεταξύ άλλων, για την αλαζονεία του, αλλά και για την αδυναμία της Νέας Δημοκρατίας να λύσει τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών. Ο πρωθυπουργός έσπευσε να δηλώσει ότι έλαβε το μήνυμα και έδωσε εντολή για αμεσότερη ανταπόκριση των υπουργών στα προβλήματα του κόσμου. Παρά ταύτα, η αλαζονεία και ο εμπαιγμός της Νέας Δημοκρατίας απέναντι στους πολίτες και συγκεκριμένα στους αγρότες της περιοχής μας, συνεχίζεται. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις 06/06/2024, μέσω του βουλευτή Δράμας, Αναστάσιου Νικολαΐδη, κατέθεσε ερώτηση στην Βουλή, για το θέμα της αποζημίωσης των αγροτών του αγροκτήματος Αντιφιλίππων, απευθυνόμενος προς όλους τους συναρμόδιους υπουργούς. Λίγους μήνες νωρίτερα, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας από την Καβάλα, είχε δηλώσει κατηγορηματικά σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, ότι σύντομα θα αποζημιωθούν οι αγρότες για την πτώση του αεροπλάνου ANTONOV και ότι, την σχετική διαβεβαίωση είχε δώσει ο υφυπουργός κλιματικής κρίσης και πολιτικής προστασίας, Χρήστος Τριαντόπουλος.

Στις 13/06/2024, όμως, ο εν λόγω υφυπουργός, απαντώντας στην ερώτηση του βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ., ξεκαθάρισε ρητά και κατηγορηματικά, ότι δεν είναι δική του αρμοδιότητα η αποζημίωση των αγροτών των Αντιφιλίππων, με αποτέλεσμα να καθίσταται εξαιρετικά αμφίβολη η ικανοποίηση του απολύτως δίκαιου αιτήματός τους.

Μέσα σε λίγους μήνες, λοιπόν και αφού ολοκληρώθηκαν οι ευρωεκλογές, η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να κοροϊδεύει τους Έλληνες αγρότες και να τους αφήνει έρμαιο στην γραφειοκρατία και στην ανικανότητα υπουργών και βουλευτών της. Μετά τον διεθνή διασυρμό για την επιτήρηση στον ΟΠΕΚΕΠΕ, η συγκεκριμένη υπόθεση αποζημίωσης των αγροτών των Αντιφιλίππων, αποτελεί μία ακόμα απόδειξη της αδιαφορίας και της ανικανότητας της Νέας Δημοκρατίας και του κυρίου Μητσοτάκη προσωπικά, αλλά και των κυβερνητικών στελεχών στην Καβάλα, να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τα πολύ σοβαρά προβλήματα του πρωτογενούς τομέα».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑