Ειδήσεις

Published on June 28th, 2024 | by paggaiorama

0

Εφαρμόζουμε τον Νόμο για τα αδέσποτα…

ΑΥΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΣΑΚΑΛΟΥ…

Στην σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παγγαίου ήρθε το θέμα της καταγγελίας που έκαναν φιλοζωικοί σύλλογοι κατά του αντιδημάρχου Παγγαίου για τα αδέσποτα, Κώστα Τσάκαλου, όπου το θέμα έφερε εκυός ημερησίας διάταξης η Μαρία Βαρύτη, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης…

Ο αντιδήμαρχος προσπάθησε να δώσει εξηγήσεις ότι οι απόψεις που είπε στην συνεδρίαση των αντιδημάρχων στην Καβάλα ήταν προσωπικές και μάλιστα ανέφερε περιπτώσεις με σκυλιά στον δήμο Παγγαίου που είναι επιθετικά υπογραμμίζοντας ότι …τι θέλετε να κάνουμε με αυτά τα ζώα;

Παράλληλα και εν όσω δεχόταν ερωτήματα από την αντιπολίτευση παρενέβη ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κώστας Γάκης και υπερασπιζόμενος τον κ. Τσάκαλο είπε ότι …εφαρμόζουμε τον Νόμο!

Φυσικά ο κ. Τσάκαλος έκανε λόγο για μεθόδους που χρησιμοποιούνται στην Ευρώπη υποστηρίζοντας ότι γίνεται ευθανασία στα αδέσποτα, τονίζοντας ότι ευθανασία πρέπει να γίνεται στα επικίνδυνα ζώα!

Παράλληλα συνέχισε ο κ. Γάκης να στηρίζει τον κ. Τσάκαλο, ενώ ο ρόλος του είναι να διευθύνει τη συζήτηση.

Ο κ. Τσάκαλος ζήτησε από την κ. Βαρύτη να ζητήσει συγνώμη… και ανέφερε ότι είναι ανεύθυνη.

Ο δήμαρχος Φίλιππος Αναστασιάδης, κάλυψε απόλυτα τον αντιδήμαρχο Κώστα Τσάκαλο και ζητούσε επίμονα από την Μαρία Βαρύτη να ζητήσει συγνώμη!

Διαδικτυακό Κανάλι Δήμου Παγγαίου – Δημοτικό Συμβούλιο – (youtube.com)


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑