Ειδήσεις

Published on June 26th, 2024 | by paggaiorama

0

Γκρίνιες από την Arabesque για το Food Truck Festival

Σχολή Μπαλέτου Arabesque: Γιατί το Food Truck Festival της Ελευθερούπολης μάς άφησε μια πικρή επίγευση – «Στέρησαν από τους επισκέπτες ένα μοναδικό θέαμα»

Τι αναφέρει η Σχολή για την οργάνωση του Φεστιβάλ

Για μια κακή επίγευση κάνει λόγο η Διευθύντρια και υπεύθυνη διδασκαλίας της Σχολής Μπαλέτου Arabesque, Νατάσα Σωτηρίου, αναφορικά με το Food Truck Festival το οποίο φιλοξενήθηκε στην Ελευθερούπολη, έχοντας παράπονα κυρίως από την οργάνωση του Φεστιβάλ όπου «στέρησαν από τους επισκέπτες ένα μοναδικό θέαμα».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η Σχολή

Με προβλήματα η οργάνωση στο Food Truck Festival της Ελευθερούπολης, μας απογοήτευσε και άφησε μια πικρή επίγευση μετά το συμβάν της Κυριακής 23 Ιουνίου 2024.

Συγκεκριμένα η παρουσίαση της Σχολής Μπαλέτου Arabesque είχε προγραμματιστεί για τις 20:30, ενώ είχε προηγηθεί πρόβα το πρωί της προηγούμενης μέρας.

Φτάνοντας στο χώρο στις 19:30 οι υπεύθυνοι δάσκαλοι και παιδιά από την Ελευθερούπολη και τα γύρω χωριά διαπιστώνουμε πως η σκηνή είναι γεμάτη για την προετοιμασία μουσικής εκδήλωσης του Ωδείου Ελευθερούπολης που είχε προγραμματιστεί για τις 21:30 και ήταν αδύνατον να μετακινηθούν και να ξαναστηθούν εγκαίρως για τις απαιτήσεις της εκδήλωσης, δηλαδή δύο ασύμβατες παρουσιάσεις προγραμματίστηκαν την ίδια ώρα.

Η οργάνωση της εκδήλωσης του Εμπορικού Συλλόγου υπήρξε ελλιπής, δημιουργώντας μια κακή εικόνα για ένα εξαιρετικό σχολείο που δραστηριοποιείται εδώ και 2,5 χρόνια στην Ελευθερούπολη και στερώντας από τους επισκέπτες του φεστιβάλ ένα μοναδικό θέαμα.

Σημειωτέον ότι η Σχολή είναι από τις Κορυφαίες της Καβάλας… με τεράστιες επιτυχίες!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑