Ειδήσεις

Published on February 16th, 2023 | by paggaiorama

0

Τι ψάρια πιάσαμε στη Σόφια;

Μπορεί να τα κόβει “χοντρά” ο δήμαρχος Παγγαίου από την παρουσία του Δήμου μας στη Σόφια αλλά το ερώτημα που έρχεται είναι: “δήμαρχε τι ψάρια πιάσαμε στην τουριστική έκθεση στη Σόφια;”!

Στην ανάρτησή του ο δήμαρχος Φίλιππος Αναστασιάδης αναφέρει: “Για ακόμη μια φορά δώσαμε το παρόν στην τουριστική έκθεση της Σόφιας στην Βουλγαρία, με στόχο να αναδείξουμε την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην περιοχή μας, αναπτύσσοντας διαρκώς τον τουρισμό μας.

Πλήθος κόσμου ( επιχειρηματίες, επενδυτές και απλοί πολίτες) επισκέφτηκε το περίπτερο μας, όπου η αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων τους περίμενε ώστε να τους ενημερώσει για τις ομορφιές της περιοχής μας.

Φυσικά μας επισκέφτηκαν και παλιοί φίλοι που επιλέγουν κάθε χρόνο τον Δήμο μας για τις διακοπές τους και όχι μόνο.

Υπό τα βλέμματα του Πρέσβη της Ελλάδας στην Σόφια, Μάριου Λυμπερόπουλου, του Επικεφαλή του Γραφείου ΟΕΥ, Δημήτρη Μίχα και πολλών επισκεπτών παρουσιάσαμε σύντομα και περιεκτικά τον Δήμο μας.

Επιτρέψτε μου να σας μεταφέρω με πάσα ειλικρίνεια πως τα θετικά σχόλια και ο θαυμασμός με άφησε άφωνο.

Αναγνωρίζεται λοιπόν πως ένας επαρχιακός Δήμος αν αξιοποιήσει τις δυνατότητες του μπορεί να καταφέρει πολλά!

Όλα όσα έχουμε καταφέρει μπορεί να φαίνονται διαφορετικά στοιχεία, όμως στην πραγματικότητα αποτελούν συστατικά μιας κοινής προσπάθειας που δεν είναι άλλη από την συνεχή ανάπτυξη του τόπου μας.

Ραντεβού στην έκθεση της Ρουμανίας!”…

Το πιστέψαμε!


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑