Ειδήσεις

Published on March 21st, 2022 | by paggaiorama

0

Μετά από 8 χρόνια θυμήθηκαν το Πάρκο της Δρυάδας

Μετά από 8 χρόνια η διοίκηση του δημάρχου Φίλιππου Αναστασιάδη αποφάσισε χθες να καθαρίσει έναν χώρο που θα έπρεπε να μην τον είχε εγκαταλείψει καθόλου.

Πρόκειται για το Πάρκο Δέλτα Παλαιοχωρίου που προοριζόταν να γίνει Πάρκο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, με περιβαλλοντικό μονοπάτι από το Δέλτα, στο Κρυονέρι και από εκεί στο Κέστρο με θέσεις θέας, επί δημαρχίας Παράσχου Σιμούδη, εγκαταλείφθηκε επί δημαρχίας του αειμνήστου Τριαντάφυλλου Κουκούδη, αλλά και των δημάρχων που ακολούθησαν Βασίλη Ξουλόγη και την οκταετία του Φίλιππου Αναστασιάδη.

Χθες με ανάρτησή του ο σύμβουλος του δημάρχου Στέργιος Κεχαγιάς μας έκανε γνωστό ότι: «Με δεδομένη την ευαισθησία μας, αλλά στα πλαίσια της πυροπροστασίας και τις προφυλάξεις τόσο των υπαρχουσών ξύλινων κατασκευών, αλλά γενικότερα της ευρύτερης περιοχής του Παλαιοχώριου, προβηκαμε στην εκτέλεση εργασιών που αφορούσαν την κοπή αρρώστων, ξερών και επικίνδυνων δέντρων λαμβάνοντας υπόψη την άποψη της πυροσβεστικής υπηρεσίας, του αρμόδιου γεωπόνου, και του γραφείου πολιτικής προστασίας. Ταυτόχρονα προχωρούμε στον εξωραϊσμό του συγκεκριμένου χώρου και ανάδειξης του σε χώρο αναψυχής, με την σχεδιαζόμενη δημοπράτηση του».

Με άλλα λόγια μας αναφέρει ότι το καθάρισαν για λόγους πυροπροστασίας αλλά μας ενημερώνει ότι βρέθηκε … ενοικιαστής!

Γιαυτό και το καθάρισαν!


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑