Ειδήσεις

Published on April 1st, 2023 | by paggaiorama

0

Γάκης κατά Πολίτη για τους σωλήνες του Παγγαίου;

Με δήλωσή του ο περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Γάκης που ήταν κάποτε στην παράταξη Τοψίδη και μετεπήδησε στην παράταξη Μέτιου έχοντας και το χαρτοφυλάκιο του θεματικού αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας «επιτέθηκε» κατά του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Αλέξη Πολίτη (εμμέσως) για το δελτίο Τύπου του έβγαλε ο κύριος Πολίτης για την δωρεά σωλήνων ύδρευσης στον ΤΟΕΒ Πιερίας Κοιλάδας.

Η ανακοίνωση του Α. Πολίτη έλεγε: «Εγκρίθηκε την Παρασκευή (31/3/2023) στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Αλέξη Πολίτη για την προμήθεια αρδευτικών σωλήνων για τον ΤΟΕΒ Πιέριας Κοιλάδας, προϋπολογισμού 30.000 ευρώ. Τα υλικά θα διατεθούν για την κάλυψη αναγκών του αρδευτικού δικτύου της περιοχής.

Η προμήθεια των σωλήνων για την ενίσχυση και αντικατάσταση του υπάρχοντος αρδευτικού δικτύου του ΤΟΕΒ Πιερίας Κοιλάδας θα έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση των απωλειών νερού, την ένταξη στο δίκτυο περισσότερων εκτάσεων, καθώς και την άμεση αποκατάσταση βλαβών, κρίσιμες βελτιώσεις που θα συμβάλλουν τα μέγιστα στη διευκόλυνση της καθημερινής εργασίας των αγροτών μας, αλλά και στην καλύτερη οικονομική απόδοση των καλλιεργειών τους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με τους Τοπικούς Οργανισμούς Εγγείων Βελτιώσεων για την προώθηση των στόχων των οργανισμών και την εξυπηρέτηση των αγροτών μας».

Τα βέλη είναι σίγουρο ποιόν στόχο έχουν

Ο Χρήστος Γάκης που έχει σχέση με το Παγγαίο το πήρε ανάποδα και ανέφερε ότι: «δεν μπορεί κανείς να εκμεταλλεύεται τις προσπάθειες των άλλων και να τις παρουσιάζει σαν δικό του έργο…

Σε όσους προσπαθούν το παρουσιάσουν (την δωρεά των σωλήνων) σαν δικό τους έργο καλά θα κάνουν να περιοριστούν σε αυτό που κάνουν καλά μέχρι σήμερα τις φωτογραφίες»…

Φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν πλησιάσουν οι περιφερειακές εκλογές!

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΡΩΙΝΗΣ

Δήλωση Χρήστου Γάκη για το έργο προμήθειας αρδευτικού δικτύου για την Πιερία Κοιλάδα – Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες (proininews.gr)


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑