Ειδήσεις

Published on October 23rd, 2022 | by paggaiorama

0

Βρέθηκε παλιό βλήμα στη Νέα Πέραμο

Ο Μάκης Ζουμπλιός από τη Ν. Πέραμο εντόπισε άθικτο βλήμα, στη θέση ΚΑΝΟΝΙ επάνω από τη Ν. Περάμο.

Συγκεκριμένα έγραψε ότι «Αυτό το βλήμα που πιθανόν λόγο της θέσης που βρέθηκε είναι του Α’ Παγκοσμίου το βρήκα επάνω στο βουνό στην Θέση κανόνι πάνω από την Πέραμο, εχθές το πρωί.

Ίσως έπαιξα και την ζωή μου, ίσως όμως να υπερβάλλω κιόλας.

Στην θέση που το βρήκα υπάρχει δραστηριότητα και από κυνηγούς. Εάν το άφηνα εκεί που το βρήκα, δεν υπήρχε περίπτωση να το ξαναβρώ καθώς τα μονοπάτια που ακλούθησα δεν φαίνονται ούτε από το google earth, ούτε εγώ θα μπορούσα να προσανατολιστώ ευκολα καθώς η βλάστηση με μπέρδευε. Σκεπτόμουν λοιπόν, να το αφήσω εκεί και να υπάρχει περίπτωση να μην το ξαναβρώ και να μην παραδοθεί στις ”αρχές και να είναι εκτεθειμένο με την πιθανότητα ατυχήματος να είναι υπαρκτή η να το κουβαλήσω μέσα απο το δύσβατο και να το φέρω σε σημείο που μπορούμε να το βρούμε εύκολα και να μην χρειάζεται πολύ περπάτημα μέσα σε δύσβατα;

Τελικά επέλεξα τον επικίνδυνο τρόπο και το κουβάλησα σε μια απόσταση περίπου 500μετρων για την οποία χρειαζόταν να πηγαινοέρχομαι καθώς έπρεπε να κουβαλάω και το Βλήμα και τα πράγματα μου, κινούμενος μέσα από πουρνάρια και κατεβαίνοντας βραχώδες έδαφος με κλιση.

Όπως έγραψα παραπάνω ίσως είναι και υπερβολή αυτό που γράφω περι ζωής. Ομως προτιμούσα να μην συμβεί κανένα ατύχημα έστω και στην μικρότερη πιθανότητα σε κάποιον άλλον (φανταστείτε να το πυροβολούσαν παράδειγμα) και ας γινόταν σε μενα.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑